Walking the Path of Gratitude

Själens Kallelse

Under dessa dagar frisläpps själens vibration, den du är. Vi kliver upp på berget och låter oss synas, det finns inget att dölja. Våra ord och våra handlingar är de samma. Vi äger alla våra projektioner och har full medvetenhet om vilka avtryck vi lämnar i världen.

De roller som vi identifierat oss med i detta livet får släppa greppet och vi lämnar vår personliga historia för att ta vår plats i ledet av medicinmän och medicinkvinnor. Vi tränar stillhetsövningar som gör att vi kan låta ”bruset” från omvärlden försvinna och vila i oss själva.

Vi välkomnar skönheten, mjukheten och överflödet inom oss för att uppleva alla de gåvor vi bär som vi nu är redo att ge ett uttryck. Vi välkomnar de feminina gudinnorna – Ñustas, de sju feminina portalerna som öppnar upp till en mjuk, kärleksfull relation med Moder Jord och alla hennes livsformer (vilket speglar oss själva och vår egen relation med allt som vi är).

Vi minns vårt ursprungsljus och välsignelsen av att ge våra gåvor till världen. Vi upplever vår egen styrka och att vi är hemma i vår egen kropp. Vi ser på världen genom hjärtat, mjukheten och skönhetens ögon, vi släpper vår röst fri och talar vår sanning. Vi ser oss själva med klarhet och tillåter oss att vara ljusets välsignelse och vibrera vår unika ton i livets orkester.

 

Kolibrins energi

Vi söker inte längre efter sanning och mening,
Vi är sanning och mening
.

Vi pratar inte längre om visdomen,
Vi är visdomen
.

Vi är inte längre personen som upplever,
Vi är upplevelsen
.

Vi vandrar vår sanning i stillhet och frid.

Vi är inte bättre eller sämre –
Vi är, i varje ögonblick.

Detta är Kolibrins dagar, gåvan av stillhet i rörelse, att kliva in i handling som får sin näring ifrån ditt hjärta och dina visioner. Vi säger JA till själens kallelse och kastar oss ut med mod i hjärtat.

 

UPP