Walking the Path of Gratitude

Seendets Dagar

”Seende” för mig är alla sinnen – lukt, smak, känsel, syn, hörsel, intuition etc. Under dessa dagar övar vi vår förmåga att förnimma med våra sinnen. För mig handlar allt ”seende” om att vidga upplevelsen av mig själv, att uppleva att allt utanför mig också är en del av mig. Jag ser det som en gåva att kunna se/uppleva alla nyanser av mig själv, både de jag tycker om och de jag inte tycker om.

Det är ”seendets värld” som gör att jag kan låta gamla upplevelser dö och nya födas fram. När sinnena öppnas upp till en större verklighet och jag upplever mer av mig själv, ”ser” jag också andra världar/dimension/varelser/energier mm. Min karta av verkligheten läggs till andras upplevelser av verkligheten och tillsammans får vi ett oändligt universum att utforska.

Vi kommer att resa runt medicinhjulet för att lära oss grundstrukturen av energispiralen här på jorden och hur vi själva kan hjälpa oss att flöda vidare i en oändlig resa till nya medvetandenivåer. Vi lär känna döden för att kunna uppleva livet.

Jaguarens energi

Detta är dagarna för Jaguaren – liv och dödprincipen – där vi identifierar våra genetiska och karmiska mönster som inte längre tjänar oss. Vi lär oss att identifiera mönster ifrån vår uppväxt som vi präglats av för att kunna välja vårt eget sätt att leva. Vi kommer att ge oss själv möjligheten att upptäcka nya upplevelser av oss själva och våra unika uttryck. Jag visar på tankesätt och upplevelser som lär oss att släppa taget/dö, så att vi kan så in nya frön i våra liv.

Vi lär oss att bli självrefererande, där vi lär och väljer verklighet från våra egna upplevelser, utan att styras av andra.

 

UPP